Wij zijn www.allereizenop1site.nl een website, onderdeel van Face2Facetravel Alliance B.V. ontwikkeld door ondernemer in de reisbranche Martine van Winden

Wij zijn Chalana den van Tillaart, Desire Claessen en eigenaar Martine van Winden. 3 fanatieke, reislustige types die altijd op zoek gaan naar uw droomvakantie!
Ons motto: Wij gaan altijd op zoek naar de beste deal voor u! Door de lange samenwerking met RUI vakanties, zal de reis vaak ondergebracht worden wij deze organisatie maar dat doen we alleen als RUI voor u de beste deal heeft. Dan spreken wij niet alleen van prijs uiteraard, Alle RUI Hotels online boeken staat ook voor goede service, goede vliegtuigen, goede transfers en en Top hostess service. Klachten over een organisatie hebben wij veel liever niet dan wel dus wij zullen altijd bij de gerenommeerde organisaties boeken. Soms is het interessanter voor u om uw vakantie los te boeken. Wij boeken voor u dan een losse vlucht, los transfers en los hotel. Dat is uiteraard ook geen probleem. Ook dan gaan wij op zoek naar de beste deal. Wij werken dan graag wel met goede hotels en goede luchtvaartmaatschappijen.

Chalana van den Tillaart is een reisadviseur met een pitbull mentaliteit! Wat bedoelen wij hiermee: als Chalana een opdracht heeft gekregen, gaat zij door met zoeken tot de gewenste reis gevonden is. Wij hebben zo ontzettend veel kanalen om te zoeken en boeken dat het altijd lukt om uw vakantie te vinden. Chalana houdt van een praatje en vindt het werk aan de balie ontzettend leuk. Reizen boeken via de Chat is niet zoveel anders eigenlijk. Ook via de chat of mail is het super leuk om in de wirwar van hotel aanbod, de beste deal te vinden. Chalana werkt bij ons sinds 2010. Ook denkt Chalana graag mee met het ontwikkelen van diverse websites. Zo zijn wij ook eigenaar van http://www.allereizenop1site.nl en http://www.decruisexpert.nl dat zijn onze hoofd websites. Daarnaast hebben wij vele sites die linken naar onze hoofdwebsites. Een goed voorbeeld hiervan is https://www.riu-hotels.nl en de leuke site van Disney http://www.disneyland-paris.nl Deze site worden voor ons ontwikkeld zodat wij meer verkoopkanalen hebben. Chalana is 1 van de initiators van deze sites. De bestemmingen waar deze dame het liefst naar toe gaat is Azie. het eiland Bali is nummer 1 op de vakantielijst. Voor meer informatie over deze bestemming is Chalana de beste adviseur.

Desire Claessen is al sinds 2007 bij ons werkzaam in het reisbureau in Mierlo-Hout. Daarvoor was zij office manager bij V&D reisbureau. Inmiddels is Desiré reeds 16 jaar werkzaam in de reisbranche. Het uitzoeken van vakanties, per mail of per chat vindt desiré  het leukste om te doen. Daarnaast houdt zij altijd het overzicht in het reisbureau, niets ontgaat haar. Ook de stagiaires vinden het altijd zeer prettig om met haar samen te werken. Voor de klanten gaat zij altijd op zoek naar een top vakantie! De landen waar zij het liefste naar toe gaat zijn, Mexico, Zuid-Afrika en Portugal. Maar nummer 1 is New York, daar gaat zij komend voorjaar voor de derde keer naar toe.

Martine van Winden is haar loopbaan begonnen bij Brooks Reisbureaus in Den Haag. Op haar 19e is zij begonnen met een stage bij Brooks. Daarna is zij gaan studeren aan de HEAO in Rotterdam maar de passie voor reizen bleef zij doorzetten in het reisbureau maar dan naast de opleiding. Na een aantal jaren was het tijd om de vleugels uit te gaan slaan. Zij kreeg een gouden kans bij de Rabobank in de Meern. Daar wilden zij een reisbureau opzetten. Deze kans werd met beide handen aangegrepen en in een mum van tijd was dit een zeer goed lopend reisbureau. Dan volgt de volgende stap: een eigen zaak. Dat werd Star Travel reisbureau, gevestigd in de hoofdstraat 135c in Helmond ( Mierlo-Hout ) De naam is in de loop der tijd gewijzigd naar Thomas Cook en vervolgens naar Vakantiexperts. Verder bleef alles gelijk in het reisburo.  Hoewel het reisbureau zeer goede omzetten draaide, werd alles toch anders. Door de komst van internet zijn vele reisbureaus uit het straatbeeld verdwenen. Een logische ontwikkeling, waar een ondernemer op moet gaan inspelen. Martine wil van elke bedreiging een kans maken!

En zo kwam de allereerste website http://www.allereizenop1site.nl deze website heeft in de loop der jaren een ander uiterlijk en andere functionaliteiten gekregen maar de insteek blijft gelijk. Veel reizen boekbaar op de site, tegen de beste prijzen. Wij zijn begonnen als een kortingssite. Alle reizen van TUI, Neckermann etc werden tegen een korting van ruim 7 % aangeboden. Hoe wij dat konden doen? Wij waren zo gewend om alles voor de klanten uit te zoeken en dan in te boeken, dat kost veel tijd. Daarom konden mensen zelf zoeken en boeken op onze site. Om die reden konden wij ruim 7 % korting geven op deze vakanties. Wij betaalden onze tijdsbesparing uit aan de klant. Met deze site is allereizenop1site zeer groot geworden binnen Nederland. De eerste boeking bij ons binnenkwam via de mail, veroorzaakte een juichende groep medewerkers. Ongelooflijk dat mensen zomaar een reis boekten, bij een onbekende naam ( toentertijd ) De website koorts was geboren, allereizenop1site was ook niet meer te stoppen. De omzet ging naar een percentage van 90 -10 ( 10 procent omzet in het reisbureau en 90 procent online )

Ook andere reisbureaus werden wakker uit hun winterslaap. Dus de concurrentie volgde snel. Het werd steeds moeilijker om gevonden te worden op het web. De kosten om gevonden te worden op het web, worden ook steeds hoger. Dat is uiteraard geen probleem, dan worden wij dus slimmer! Sinds november 2015 hebben de grote touroperators besloten dat geen enkel reisbureau binnen Nederland een korting mag geven. De kortingen zijn reeds bij iedereen vervallen. De sancties van de touroperators zijn ook niet mis wanneer deze regel overtreden wordt. De vakanties van TUI, Neckermann en Alltours zijn inmiddels te boeken tegen dezelfde prijs als bij de organisatie zelf. Wij hebben wel 1 groot voordeel en dat zijn de boekingskosten.

Geen boekingskosten bij ons. Wij staan voor duidelijke prijzen en optimale service en bereikbaarheid. Wanneer wij de website goed inrichten, word hierop voldoende geboekt. Extra verdiensten zoals boekingskosten zijn dan helemaal niet nodig. Zoals eerder omschreven is dat uiteraard niet ons enige voordeel maar het is wel eer mooi meegenomen.

Vanaf 1 oktober 2018 zijn wij een onderdeel van Face 2 Face Travel in Almere. Zo hebben we nog meer keuze uit touroperators en kunnen wij veel flexibeler inspringen op uw vakantiewens.