Allereizenop1site - Ik ga altijd op zoek naar de beste deal voor jou!
Vakantie Malta

Vakantie Malta

Malta is een ontzettend leuke vakantie bestemming.


Vakantie Malta

Malta is een ontzettend leuke vakantie bestemming. Veel mensen denken dat Malta een echte bestemming is voor jongeren, maar dat valt reuze mee. Het toerisme is voor Malta de belangrijkste bron van Inkomsten. De hoofdstad is Valletta. Een vakantie naar Malta wordt negen van de tien keer geboekt als zonvakantie waarbij het vertoeven aan zee en/of zwembad de belangrijkste activiteit is tijdens de vakantie. De culturele vakantie en sport vakanties staan op de tweede of derde plek.

Vakanties Malta

Dit is de prachtige haven in Valletta

Wat is er te doen op Malta?

Op Malta is er voor iedereen wel iets te doen. De hoofdstad Valletta is een leuke en gezellig stad, met veel bedrijvigheid in de avond. Vooral in het hoogseizoen is er bijna elke avond iets te doen in de stad. De stad Mdina is de mooiste plaats van heel Malta. De historische stad Mdina was vroeger de hoofdstad van Malta. Je had vanaf Mdina een uitstekend uitzicht over de rest van het eiland, wat vanuit strategisch oogpunt niet geheel onbelangrijk was bij de leiders van Malta.

Zonvakantie Malta

Malta staat niet bekend om haar zandstranden. Sterker nog Malta heeft vele rotsstranden, maar ondanks de rotsstranden heeft Malta  een aantal plaatsen waar je heerlijk kunt vertoeven tijdens het warme weer. De Blue Lagoon is een hele populaire bestemming. Vele dagjestoeristen komen hier om de verschillende baaitjes te zoeken. De baai met de Blue Lagoon was ooit een schuilplaats voor piraten. De baai met parel witte stranden en rosten ziet eruit als een groot zwembad. Je kunt hier ook perfect snorkelen of duiken.
 

Zonvakantie Malta

 

Sportieve vakantie

Ook voor diegene die graag in beweging zijn is Malta een prima bestemming. Voornamelijk watersporters hoeven zich niet te vervelen op dit eiland. Waarom? Vanwege het heldere water en vele grotten. Laat je vooraf wel goed informeren of je de activiteit zelfstandig of via een georganiseerde trip dient te doen. Om terug te komen op de vele sportieve activiteiten die Malta biedt;

  • Duiken
  • Fietsen (bij voorkeur met mountainbikes)
  • Klimmen
  • Snorkelen
  • Wandelen

Daarnaast is er op Malta ook een golfbaan (bij Marsa) en hebben sommige hotels een tennisbaan. Een opvallend gegeven wanneer je gaat fietsen is dat je er rekening mee houdt dat het verkeer op Malta links rijdt.

Wil jij dit jaar op vakantie naar Malta? Alle reizen op 1 site heeft een gevarieerd aanbod met de mooiste locaties in Malta. Boek jouw vakantie samen met de reisexperts van Alle reizen op 1 site. 

Kunnen we je helpen?

Neem hier contact op
met ons reisbureau.
Neem contact op per e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen
06 - 288 863 42
Op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
KvK: 83904085 BTW: NL863027684B01 SGR: 3252 ANVR: 3193
Copyright © Allereizenop1site.nl 2010 - 2024 | Inloggen