Allereizenop1site - Ik ga altijd op zoek naar de beste deal voor jou!

TUI vakanties


Bij Alle reizen op 1 site boek je alle vakanties van TUI voor de laagste prijs en met de beste service. Ook de vliegtickets uit de TUI Ticket uitverkoop. Tui is de grootste Nederlandse Touroperator met super concepten. Vooral de Riu hotels vinden wij echt super en boeken we heel graag. De Riu hotels zijn alleen te boeken bij TUI. Wij boeken uiteraad niet alleen TUI nederland maar ook TUI duitsland. We kijken heel graag voor u welke van de 2 organisaties het meest voordelig is. Vliegt u liever vanaf Amsterdam? dat is uiteraard geen enkel probleem. We kunnen ook alles los voor u boeken. De vluchten boeken we dan bij Transavia of TUI Fly. De accommodatie boeken we bij TUI duitsland en de transfers boeken we los voor u bij . Deze transfers kunt u boeken in een busje zodat u transfer en de kosten deelt. Maar u kunt uiteraard ook per prive taxi naar uw bestemming. 

Een hele handige manier om snel jouw TUI-vakantie te vinden, zijn de hotelselecties die je hieronder vindt. Kijk wat jij belangrijk vindt en vergelijk vervolgens een beperkt aantal vakanties die écht bij jouw voorkeuren aansluiten. Hartstikke handig om jouw TUI last minute te vinden!

Klik op deze link voor het complete aanbod van TUI 

 

1 van de concepten van TUI is RIU

RIU Hotels

Lekker gemakkelijk, hulp bij het boeken van een heerlijke droomvakantie naar de RIU Hotels, RIU ClubHotels, RIU Palace Hotels en RIU Plaza hotels staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen, dichtbij zee of midden in de stad. RIU onderscheidt zich in service. En dat zit in die kleine details. RIU is ook heerlijk eten in de diverse themarestaurants, fantastische zwembaden en RiuLand voor de kinderen.

Uitmuntende service: altijd een stapje extra
Je favoriete cocktail die niet op de kaart staat
Maaltijden met liefde en aandacht bereid en dat proef je
Sport, wellness en entertainment
RiuLand: een wereld vol amusement voor de kinderen https://www.riu-hotels.nl/riuland/

Waarom naar de RIU Hotels?
Uitmuntende service

Alle RIU Hotels staan bekend om haar persoonlijke en warme service. Onze medewerkers denken graag met u mee, staan dag en nacht voor u klaar. Of u nu om een extra badlaken vraagt, een taxi wilt boeken of een dieetwens hebt. Bij RIU is service nog écht service. Maaltijden met liefde en aandacht bereid  RIU biedt u het meest uitgebreide All Inclusive arrangement. Van showcooking tot 24-uurs roomservice en heerlijke snacks aan het zwembad. De chefs zorgen telkens weer voor een culinaire verrassing. Eten is zo lekker en uitgebreid, dit is écht een fantastisch hotel!

 

Ontspannen in het wellness centrum

Geef uw vakantie een extra ontspannen tintje! Bezoek tijdens uw verblijf één van de mooie wellness centra van RIU en laat u verwennen. Een massage met chocolade of aromatische oliën, wegdromen in de whirlpool of even naar de sauna. De diverse wellness faciliteiten bieden voor elk wat wils.

Sport en spel. Actief en passief…

Bij de RIU Hotels  kan overdag zijn er allerlei activiteiten en sportmogelijkheden. Als bijvoorbeeld golfen uw passie is, bent u bij RIU aan het juiste adres. Veel hotels liggen aan de golfbanen en u krijgt korting op de greenfees. ‘s Avonds geniet u met een zomerse cocktail van de spectaculaire shows of gezellige live muziek.

Speciaal kidsprogramma

Aan de kinderen wordt ook gedacht bij de RIU Hotels. Zij hoeven zich geen moment te vervelen door de activiteiten die elke dag worden georganiseerd bij Riuland Er zijn vele themadagen en om van elke vakantiedag een feest te maken wordt er iedere avond een spetterende kinderdisco georganiseerd. Waarom Riu via een reisbureau boeken?

Boeken via een reisbureau is toch veel duurder?

Veel mensen hebben de indruk dat boeken via het reisbureau duurder is. Dat is zeker niet waar, sterker nog, wij zijn altijd voordeliger dan wanneer u direct uw vakanties boekt bij Alle RIU Hotels online boeken. Ik zal u een voorbeeld geven: Clubhotel Riu Gran Canaria is via ons te boeken via deze link  Riu Gran Canaria
Ik nodig u van harte uit om de prijzen te vergelijken voor exact dezelfde datum, aantal dagen, vluchtklasse en kamer type. U zult zien dat wij altijd voordeliger zijn dan RIU zelf.

Hoe dit kan? De reisbureaus zijn van oudsher altijd het enige verkoopkanaal van een touroperator geweest. Wij zochten de vakanties voor onze klanten uit en boekten dit zelf in bij de organisaties. Voor dit werk ontvangen wij een commissie. Dat is altijd een commissie over het boekingsbedrag en extra’s. Door de komst van het internet is er voor ons heel veel veranderd en kunnen wij Alle RIU Hotels online boeken. maar het principe blijft gelijk. U geeft aan ons aan wat voor u belangrijk is op vakantie. Wij gaan vervolgens heel graag aan de slag om uw droomvakantie te zoeken. Zoals gezegd zijn wij bereikbaar via WhatsApp maar ook altijd via de chat op onze site. Deze chat is elke dag bereikbaar tot 23.00 uur. Ook op Zaterdag en Zondag. Wij zijn geen mega groot reisbureau waar collega’s diensten draaien op de chat. 

Extra hulp met boeken voor de RIU Hotels

Maar wat is voor u echt het belangrijkste voordeel om te boeken via een reisbureau: Een extra kanaal, betekend extra hulp bij problemen.
Iedereen kent de beelden van Red mijn vakantie, waarin reizigers op vakantie niet echt tevreden zijn. Nu bellen de gedupeerde reizigers het televisieprogramma Red mijn vakantie. Wanneer u via ons boekt, belt u ons. Wij zijn een onderdeel van de D-rt groep. Dit is ver uit de grootste reisbureau groep van Nederland. Tot deze reisbureaugroep behoor ook  D-reizen en Vakantiexperts. Met dit volume hebben wij veel druk bij de organisaties.

Een voordeel voor u dus: Normaal gesproken gaat u eerst naar de receptie van uw hotel als de kamer niet naar wens is. Dat blijft ook gewoon de eerste stap in geval van een probleem. Wordt het door de receptie niet naar wens opgelost, dan kunt u de host of hostess van uw organisatie altijd 24 uur per dag bereiken. De host of hostess is er voor u, zij zijn er om uw problemen op te lossen. Helaas komt het heel soms voor dat ook de hostess dit niet voor elkaar krijgt. Dan belt, mail, chat of appt u ons gewoon. Wij kunnen voor u gaan onderhandelen tussen de organisatie en u. Een extra helpende hand dus. Wij komen altijd tot een goede oplossing zodat u heerlijk van uw vakantie kunt gaan genieten. Met al onze ervaring en kennissen in de reisbranche is dat voor ons een belangrijk punt om goed op te scoren! Daar ligt onze kracht!!

Agenten van Duitse organisaties

Wij zijn agent van RIU  daarnaast zijn wij ook agent van andere grote organisaties. Neckermann, De Jong Intra Tours, Tenzing Travel, Alltours zijn bekende voorbeelden hiervan. Maar ook zijn wij agent van alle Duitse organisaties. Alle grote namen zoals ITS, 1-2 fly, Der Tours, Neckermann reisen, öger Rours, Schauinsland maar ook TUI Duitsland. Heel blij zijn wij met het feit dat wij agent zijn van Jet Air. Zo hebben wij een volledig aanbod op alle bestemmingen met vertrek vanaf de luchthaven van uw keuze.

Wie zijn wij?

Eigenaresse van Allereizenop1site werkt sinds de covid tijd nog alleen. Mijn motto: Wij gaan altijd samen met jou op zoek naar de beste deal! Door de lange samenwerking met RUI vakanties, zal de reis vaak ondergebracht worden wij deze organisatie maar dat doen we alleen als RUI voor u de beste deal heeft. Dan spreken wij niet alleen van prijs uiteraard, Alle RUI Hotels online boeken staat ook voor goede service, goede vliegtuigen, goede transfers en en Top hostess service. Klachten over een organisatie hebben wij veel liever niet dan wel dus wij zullen altijd bij de gerenommeerde organisaties boeken. Soms is het interessanter voor u om uw vakantie los te boeken. Wij boeken voor u dan een losse vlucht, los transfers en los hotel. Dat is uiteraard ook geen probleem. Ook dan gaan wij op zoek naar de beste deal. Wij werken dan graag wel met goede hotels en goede luchtvaartmaatschappijen.

 

Martine van Winden is haar loopbaan begonnen bij Brooks Reisbureaus in Den Haag. Op haar 19e is zij begonnen met een stage bij Brooks. Daarna is zij gaan studeren aan de HEAO in Rotterdam maar de passie voor reizen bleef zij doorzetten in het reisbureau maar dan naast de opleiding. Na een aantal jaren was het tijd om de vleugels uit te gaan slaan. Zij kreeg een gouden kans bij de Rabobank in de Meern. Daar wilden zij een reisbureau opzetten. Deze kans werd met beide handen aangegrepen en in een mum van tijd was dit een zeer goed lopend reisbureau. Dan volgt de volgende stap: een eigen zaak. Dat werd Star Travel reisbureau, gevestigd in de hoofdstraat 135c in Helmond ( Mierlo-Hout ) De naam is in de loop der tijd gewijzigd naar Thomas Cook en vervolgens naar Vakantiexperts. Verder bleef alles gelijk in het reisburo.  Hoewel het reisbureau zeer goede omzetten draaide, werd alles toch anders. Door de komst van internet zijn vele reisbureaus uit het straatbeeld verdwenen. Een logische ontwikkeling, waar een ondernemer op moet gaan inspelen. Martine wil van elke bedreiging een kans maken!

En zo kwam de allereerste website https://www.allereizenop1site.nl deze website heeft in de loop der jaren een ander uiterlijk en andere functionaliteiten gekregen maar de insteek blijft gelijk. Veel reizen boekbaar op de site, tegen de beste prijzen. Wij zijn begonnen als een kortingssite. Alle reizen van TUI, Neckermann etc werden tegen een korting van ruim 7 % aangeboden. Hoe wij dat konden doen? Wij waren zo gewend om alles voor de klanten uit te zoeken en dan in te boeken, dat kost veel tijd. Daarom konden mensen zelf zoeken en boeken op onze site. Om die reden konden wij ruim 7 % korting geven op deze vakanties. Wij betaalden onze tijdsbesparing uit aan de klant. Met deze site is allereizenop1site zeer groot geworden binnen Nederland. De eerste boeking bij ons binnenkwam via de mail, veroorzaakte een juichende groep medewerkers. Ongelooflijk dat mensen zomaar een reis boekten, bij een onbekende naam ( toentertijd ) De website koorts was geboren, allereizenop1site was ook niet meer te stoppen. De omzet ging naar een percentage van 90 -10 ( 10 procent omzet in het reisbureau en 90 procent online )

Ook andere reisbureaus werden wakker uit hun winterslaap. Dus de concurrentie volgde snel. Het werd steeds moeilijker om gevonden te worden op het web. De kosten om gevonden te worden op het web, worden ook steeds hoger. Dat is uiteraard geen probleem, dan worden wij dus slimmer! Sinds november 2015 hebben de grote touroperators besloten dat geen enkel reisbureau binnen Nederland een korting mag geven. De kortingen zijn reeds bij iedereen vervallen. De sancties van de touroperators zijn ook niet mis wanneer deze regel overtreden wordt. De vakanties van TUI, Neckermann en Alltours zijn inmiddels te boeken tegen dezelfde prijs als bij de organisatie zelf. Wij hebben wel 1 groot voordeel en dat zijn de boekingskosten.

Geen boekingskosten bij ons. Wij staan voor duidelijke prijzen en optimale service en bereikbaarheid. Wanneer wij de website goed inrichten, word hierop voldoende geboekt. Extra verdiensten zoals boekingskosten zijn dan helemaal niet nodig. Zoals eerder omschreven is dat uiteraard niet ons enige voordeel maar het is wel eer mooi meegenomen.

Concepten van alle RIU Hotels 

inmiddels heeft deze organisatie een duidelijk onderscheid in concepten:

Alle RIU Plaza online boeken: alle stadshotels
Alle Riu clubhotels voor iedereen die graag veel vertier op vakantie wil hebben. veel muziek, entertainment
Riu Classic hotels de originele hotels van de RIU Hotels
Riu Palace hotels de top of the bill van RIU. De meest luxe hotels van deze keten die u kunt boeken.

Kunnen we je helpen?

Neem hier contact op
met ons reisbureau.
Neem contact op per e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen
06 - 288 863 42
Op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
KvK: 83904085 BTW: NL863027684B01 SGR: 3252 ANVR: 3193
Copyright © Allereizenop1site.nl 2010 - 2024 | Inloggen