Allereizenop1site - Ik ga altijd op zoek naar de beste deal voor jou!
Vakantie Indonesië

Vakantie Indonesië

Vakantie in Indonesië, wie droomt daar nu niet van?


Vakantie Indonesië

Vakantie in Indonesië, wie droomt daar nu niet van? Indonesië is een vakantiebestemming die steeds populairder wordt. Indonesië telt maar liefst 17.000 eilanden en staat bekend om de prachtige kustlijnen, indrukwekkende nationale parken en de vele vulkanen.  Je vindt er een unieke mix tussen cultuur, natuur en tradities. De hoofdstad van Indonesië is Jakarta. Doordat Indonesië zo groot is, kent het verschillende klimaten. In het Westen is er een tropisch regenwoud klimaat en in het Oosten meer een savanne landschap. Ben jij een echte cultuurfreak en ben je altijd opzoek naar avontuur? Dan is Indonesië “the place to be” voor jou! Boek daarom vandaag nog je vakantie naar Indonesië bij Alle reizen op 1 site.

Vakantie Indonesie

 

Backpacken in Indonesië

Onder de backpackers is Indonesië een populaire bestemming. Het is relatief goedkoop en er is ontzettend veel te zien. De mensen zijn er vriendelijk en de infrastructuur is vrij goed. Indonesië is zo groot dat het onmogelijk is om alles te zien. Daarom is het belangrijke om goed uit te zoeken waar je naar toe wil gaan. Het grootste eiland in Indonesië is Java. Je kunt het eiland het beste met de backpack verkennen. Dichtbij Jakarta in Bogor liggen een aantal indrukwekkende botanische tuinen en grote rijstvelden. In de buurt van Bandung vind je meer rijstvelden. Hier vind je ook enkele indrukwekkende vulkanen.

Rondreis Indonesië

Een rondreis door Indonesië is de perfect manier om kennis te maken met de verschillende plekken in Indonesië. Je kunt de rondreis zo gek maken als zelf wil. Het is wel belangrijk om van te voren uit te stippelen wat je allemaal wil zien. Maak kennis met de veelzijdigheid van het grote Indonesië. Het ene moment slaap je in een waterpaleis en de volgende dag ben je aan het fietsen door de rijstvelden en maak je kennis met de traditionele stammen. Een aantal interessante bestemmingen zijn Sumatra en Sulawesi. Sumatra staat vooral bekend om de mooie flora en fauna. Sulawesi is eigenlijk een reis op zich.  Op dit eiland vind je een interessante cultuur en indrukwekkende tradities. Natuurlijk mogen we Bali niet vergeten. Bali is een toeristisch hoogtepunt. Er zijn veel bezienswaardigheden en vooral de mooie witte stranden en  het uitgaansleven trekt toeristen aan. Jaarlijks zijn er dan ook vele Nederlanders die een rondreis door Indonesië maken. Ben jij de volgende….?

Rondreis Indonesie

 

Praktische informatie over Indonesië

Als je gekozen hebt voor Indonesië als je vakantiebestemming dan dien je te beschikken over het juiste visum.  Je hebt een aantal verschillende mogelijkheden voor je visum voor Indonesië.  Het is belangrijk om van te voren goed na te denken hoe lang je in Indonesië wil blijven.  In juni 2015 zijn de regels voor het aanvragen van een visum versoepeld. Hierdoor kunnen Nederlanders en Belgen (mogelijk) een gratis visum krijgen voor dertig dagen.  De nationale munteenheid van Indonesië is de Indonesische roepia. Over het algemeen is een euro ongeveer 15.000 roepia. Het hoogste bankbiljet heeft een waarde van 100.000 roepia. Geld pinnen is over het algemeen goed te doen. De grotere toeristische bestemmingen hebben meerdere pin automaten. Ga je naar een wat minder populaire bestemming zorg er dan voor dat genoeg geld opzak hebt om daar rond te komen.

Hebben we je enthousiast gemaakt over Indonesië? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een vakantie of rondreis door dit prachtige land.

Kunnen we je helpen?

Neem hier contact op
met ons reisbureau.
Neem contact op per e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen
06 - 288 863 42
Op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
KvK: 83904085 BTW: NL863027684B01 SGR: 3252 ANVR: 3193
Copyright © Allereizenop1site.nl 2010 - 2024 | Inloggen