Op zoek naar een veilige thuishaven in de metropool Dubai? Dan vind je bij Golden Sands jouw 'home away from home'. De comfortabele appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een centrale ligging in het oude gedeelte van Dubai. Tel hier het gunstige prijsniveau bij op en je kunt niet anders dan concluderen dat dit hotel een prima keuze is.

Voor de kinderen
babybedje

Verzorging
logies en ontbijt, halfpension en volpension

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit., Golden Sands bestaat uit meerdere gebouwen. Onze appartementen liggen in Golden Sands 3, Een pinautomaat vind je in Golden Sands 8 (tegenover Golden Sands 3) en tafeltennis en squash in Golden Sands 10 (op 5 minuten lopen van Golden Sands 3)., Er rijdt drie keer per dag een gratis shuttlebus van en naar Kite Beach., Er wordt in het hotel geen alcohol geschonken. en Dubai hanteert een minimum leeftijd per kamer. Voor dit hotel dient ten minste 1 persoon in de kamer ouder te zijn dan 21 jaar.

Faciliteiten

  • Aanbieding
  • Bar
  • Sauna
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, Corendon en soms Solfly. Bij Solfly staat dit duidelijk gemeld )

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...