Hier vind je het beste van twee werelden: rust en stilte, maar ook veel activiteiten in de omgeving. Ga lekker fietsen of raften, maar je kunt ook gewoon een stevige wandeling maken. Italië is vlakbij, slechts een half uurtje rijden brengt je van de Wienerschnitzel naar de pasta en pizza. Genieten van het goede leven bij de zuiderburen. 'Dolce far niente'.

Voor de kinderen
speelruimte zonder toezicht, babyset (bedje, stoel) en babyfoon

Verzorging
logies en ontbijt, halfpension, ontbijtbuffet, lunchpakket en 3-gangen diner met vast menu

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften., het 3-gangen diner met vast menu is keuze van de chef, op maandag koffie/thee met een lekkernij van 15:00 tot 16:00 uur, op zondag is het ontbijtbuffet met een glas prosecco, gratis Kärnten Card tijdens je verblijf voor leuke kortingen op attracties en bezienswaardigheden, er is een Playstation 2 beschikbaar en honden niet toegestaan

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, alltours en  Corendon en soms FTI en alltours ( dit staat wel duidelijk vermeld )

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...