Grand Hotel Cravat
Het Grand Hotel Cravat ligt het hart van de stad Luxemburg. Vanaf dit sfeervolle hotel kijkt u uit over Vallée de la Pétrusse. Met een prachtige omgeving en volop bezienswaardigheden in de 1000 jaar oude stad, bent u verzekerd van een heerlijk weekend weg!

Afstand vanaf Utrecht
-

Bijzonderheden
- Ontbijtbuffet - Huisdieren niet toegestaan - Kinderbed beschikbaar, te vermelden bij reservering

Faciliteiten
- Receptie - Bagageopslag - Lounge - Lift - Restaurant - Bar - Wifi (ca. € 6 per uur, ter plaatse te voldoen)

Ligging
Het Grand Hotel Cravat ligt op loopafstand van de belangrijkste winkelstraten en de historische binnenstad. Het treinstation van Luxembourg bevindt zich op ca. 1 km afstand. In de hoofdstad Luxemburg zijn veel overblijfselen uit de middeleeuwen zichtbaar, deze zijn zo bijzonder dat ze in 1994 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO zijn geplaatst. Zo vindt u in en om de stad talloze burchten, overblijfselen van kastelen en kijkt u uw ogen uit in de oude binnenstad. Een aanrader is om de Bock-kazemattes vestingmuur te bezoeken. Hier rustte vroeger de verdediging van de stad op. Vanaf dit punt heeft u een schitterend uitzicht over de stad! Duik daarna de diepte in en neem een kijkje in de ondergrondse kazematten. Bezoek ook eens een van de vele voorstellingen die in het Grand Theatre de la Ville worden gegeven, of maak kennis met Luxemburgse kostbaarheden in talloze musea. Wilt u de prachtige natuur verkennen? Geniet dan van een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving! Centrum Luxemburg: voor de deur Station Luxembourg: ca. 1 km Bushalte: ca. 300 m

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, Corendon en soms Solfly. Bij Solfly staat dit duidelijk gemeld )

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...