Intro
Bij binnenkomst in dit fleurige hotel voel je jezelf direct welkom door de positieve sfeer die je tegemoet komt. Het bloemenmotief en de vele gevulde vazen zorgen voor een sfeervolle omgeving waar je jezelf kunt terugtrekken na een lange dag in de stad. Begin je dag met een Italiaans ontbijtje in het ontbijtrestaurant van het hotel, zo kun je vol energie op pad en alle hoogtepunten van de stad ontdekken.
De kamers van het Bloom Hotel Rome zijn sfeervol ingericht en bieden de ruimte en faciliteiten die ervoor zorgen dat kunt ontspannen tijdens een stedentrip Rome.

Het hotel is prettig gelegen buiten het historische centrum, echter zijn het centrum en alle bezienswaardigheden snel te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Station Roma San Pietro ligt op ca. 5 minuten loopafstand, vanaf hier reis gemakkelijk naar overige delen van de stad. Verschillende bars en restaurants liggen op korte afstand van het hotel, ideaal!

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, alltours en  Corendon en soms FTI en alltours ( dit staat wel duidelijk vermeld )

Vraag via WA of de chat even naar de mogelijkheden.

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...