Hotel Aaron heeft een moderne uitstraling en is het perfecte hotel voor een bezoek aan Venetië. Met de trein sta je binnen 15 minuten in hartje Venetië, waar je alle schoonheden van deze stad kunt bewonderen. Neem bij de receptie de plattegrond van Venetië mee waardoor je geen enkele hotspot hoeft te missen. Rust na een lange dag uit in stijlvolle en modern ingerichte kamers. Start de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijt, na een lange dag struinen door Venetië kan je terecht bij een van de vele restaurants in de buurt van het hotel.

Voor de kinderen
babybedje (op aanvraag)

Verzorging
logies en ontbijt

Goed om te weten
Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften. en honden toegestaan

Faciliteiten

  • Bar

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, alltours en  Corendon en soms FTI en alltours ( dit staat wel duidelijk vermeld )

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...