Terug naar overzicht
16 december 2016

Single Reizen

Singlereizen….ook ik heb het ervaren!

 

Wat heeft mij doen besluiten om zo’n reis te gaan ondernemen? Ik wilde graag een rondreis maken buiten Europa en was wel in voor een uitdaging: Alleen gaan. Nou ja, helemaal alleen zag ik niet zitten. Maar toch ben ik ervoor gegaan.

Met heel veel zin ben ik gaan surfen op het net en opeens viel mijn oog op de volgende slogan: ‘Single maar niet alleen’ (een concept van Fox-Reizen) dat sprak me wel aan!! Met één klik op de link zag ik wat een gezelligheid de foto’s lieten zien en dacht: ’dat wil ik ook’. Het samen met andere singles een avontuur tegemoet gaan op een mooie bestemming en nieuwe mensen ontmoeten dat leek me wel wat! Stel je voor dat je de ware tegenkomt……

Nadat ik enthousiast was geworden van de slogan van Fox-Reizen heb ik hun website bezocht en een leuke bestemming uitgezocht! Uiteindelijk de o zo spannende stap gezet: geboekt. Heb ik echt geboekt? Nu moet ik wel gaan! Wel doodeng hoor. De eerste keer alleen op reis en zo ver weg. Wat als ik geen aansluiting kan vinden met iemand in de groep, dan ben ik nog alleen? Zouden er wel leeftijdsgenoten meegaan? Hoe gaat de groepssamenstelling eruit zien? Zou het een leuke groep zijn? Wat nou als ik een reis boek en blijkt dat de reis mogelijk niet doorgaat omdat er te weinig deelnemers zijn? Hoe gaat het op Schiphol? Wat leuk is, is het reisforum! Hierop kun je zien wie dezelfde reis op dezelfde datum heeft geboekt en alvast kennis maken met elkaar! Op Schiphol staat een medewerker van Fox klaar om je op te vangen en je voor te stellen aan de andere groepsgenoten, je kunt dan samen inchecken zodat je ook in het vliegtuig alvast kennis met elkaar kunt maken.

 

Eenmaal op de bestemming aangekomen was daar de reisleiding die ons welkom heette. ’S avonds werd dat nog eens overgedaan met een welkomstdiner! Dat was zo gezellig dat we besloten om dagelijks met z’n allen te gaan uiteten en daarna nog lang na te borrelen en kletsen……….We hadden ook een erg leuk gezelschap, jong en oud (23-65). We hadden het zo gezellig gehad tijdens de gehele reis dat we besloten een reünie te organiseren! Tijdens deze reünie hadden we de reis nog eens dunnetjes overgedaan.

Nog even terugkomend op de ware…..deze ben ik helaas niet tegen gekomen…  Maar ik had de smaak te pakken en heb naast deze reis nog een paar keer een singlereis gemaakt en zou het zo weer doen!!  Heb er absoluut geen spijt van gehad!

Zeer zeker een aanrader voor singles die graag nieuwe mensen willen ontmoeten en met andere singles een mooie reis willen maken!

 

Wil jij dit ook? Neem dan contact op met VakantieXperts Mierlo-Hout op nr. 0492-574114, via Whats-App 06-28886342, kijk op www.allereizenop1site.nl of stel je vragen via de chat!