Allereizenop1site - Ik ga altijd op zoek naar de beste deal voor jou!
Kaapverdie Sal, wat een lelijk eiland!

Sal, wat een lelijk eiland!

Geschreven door allereizenop1site

Sal, wat een lelijk eiland !

Wij stegen op van het eiland Sal, toen deze opmerking door iemand in de stoel voor mij geplaatst werd,

Gevolgd door een lachsalvo van een groot aantal mensen om haar heen. Heeft deze dame gelijk? Uhm eigenlijk wel.

Het is ook een lelijk eiland! Als je aankomt per vliegtuig is het even schrikken. 1 dorre vlakte waar het vliegtuig in gezet wordt.

 

Is het dan wel een leuke vakantie bestemming?

Ik vind het wel. Ben je op zoek naar een tropische bestemming, goed weer, geen jet lag? dat vind je zeker op Kaapverdië.

De foto hierboven is in Santa Maria, de hoofdstad van het eiland Sal gemaakt.  Zo mooi zijn de stranden!! Je hebt daar een groot aantal barren en terrassen aan het strand.

Prima voor een avond heerlijk vertier! Ik kan me ergere dingen voorstellen dan heerlijk op een ligbedje naar de vissers te kijken die net binnen komen en gelijk hun producten proberen te verkopen.

Vooral het kite-surf strand is super! De grote kampioenen kite-sufen komen naar Kaapverdië om hun skills te verbeteren.

 

De maaltijden op Kaapverdie zijn van hoge kwaliteit mits je vis besteld. Alle producten moeten kaapverdie namelijk ingevlogen worden. Op het eiland zelf groeit niets maar dan ook

echt niets! Ach met een lekkere grogue smaakt alles....

Op Kaapverdië zou ik een goed hotel kiezen omdat het vooral een zon, zee, strand bestemming is. als je langs het grote complex van het Melia Tortuga rijdt, krijg je zo een zin in vakantie

Het ligt aan het strand en heeft prachtige kamers. Het Riu Karamboa spreekt gelijk tot de verbeelding. Riu staat voor geweldige service en super lekker en uitgebreid eten!

Let wel op dat je nog steeds op Kaapverdië zit. De standaard van Riu is erg hoog, omdat alles ingevlogen wordt, wijkt de standaard af van bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek.

Persoonlijk vond ik hotel Oásis Atlântico Salinas Sea, 1 van de beste hotels van kaapverdie echt heel erg mooi. Als je houdt van een trendy, strak hotel! ik had het niet verwacht op kaapverdie

Zie je jezelf al liggen, aan het strand, drankje in je hand 30 graden Celsius. En de rest van nederland mag lekker zijn of haar ruiten krabben....

 

Hoe veilig is kaapverdie?

Loop je hotel uit en je wordt door iedereen aangesproken. Heeeel toevallig werkt ook iedereen in het hotel waar je verblijft. Uiteraard proberen ze je van alles te verkopen

maar in verhouding met Tunesië, Egypte of Turkije vind ik het op kaapverdie 100 % meevallen. Je kunt rustig met een paar dames alleen op stap gaan. Geen enkel probleem, niet minder veilig dan in Nederland.

Er zijn misschien niet genoeg barren voor een heuze kroegentocht maar je kunt je prima vermaken.

Kaapverdië is een arm land dus koop gewoon een aantal producten bij de locale bevolking, bezoek een school en doneer aan de leraar. De mensen zijn lief, eerlijk ik voelde me op en top veilig.

 

Kortom: zijn de eilanden van kaapverdie lelijk? ja is het een top bestemming voor een heerlijke strand vakantie? Zeker!!

Kunnen we je helpen?

Neem hier contact op
met ons reisbureau.
Neem contact op per e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen
06 - 288 863 42
Op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
KvK: 83904085 BTW: NL863027684B01 SGR: 3252 ANVR: 3193
Copyright © Allereizenop1site.nl 2010 - 2024 | Inloggen