Allereizenop1site - Ik ga altijd op zoek naar de beste deal voor jou!
RIU Hotels

RIU Hotels met uitmuntende service

Geschreven door allereizenop1site

RIU Hotels met uitmuntende service

De RIU Hotels, RIU ClubHotels, RIU Palace Hotels en RIU Plaza hotels staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen, dichtbij zee of midden in de stad. RIU onderscheidt zich in service. En dat zit in die kleine details. RIU is ook heerlijk eten in de diverse themarestaurants, fantastische zwembaden en RiuLand voor de kinderen.

Uitmuntende service: het stapje extra
Je favoriete cocktail die niet op de kaart staat
Maaltijden met liefde en aandacht bereid en dat proef je
Sport, wellness en entertainment
RiuLand: een wereld vol amusement voor de kinderen

Waarom RIU Hotels?

Uitmuntende service

RIU Hotels staan bekend om haar persoonlijke en warme service. Onze medewerkers denken graag met u mee, staan dag en nacht voor u klaar. Of u nu om een extra badlaken vraagt, een taxi wilt boeken of een dieetwens hebt. Bij RIU is service nog écht service. Maaltijden met liefde en aandacht bereid  RIU biedt u het meest uitgebreide All Inclusive arrangement. Van showcooking tot 24-uurs roomservice en heerlijke snacks aan het zwembad. De chefs zorgen telkens weer voor een culinaire verrassing. Eten is zo lekker en uitgebreid, dit is écht een fantastisch hotel!

Ontspannen in het wellness centrum

Geef uw vakantie een extra ontspannen tintje! Bezoek tijdens uw verblijf één van de mooie wellness centra van RIU en laat u verwennen. Een massage met chocolade of aromatische oliën, wegdromen in de whirlpool of even naar de sauna. De diverse wellness faciliteiten bieden voor elk wat wils.

Sport en spel. Actief en passief…

Overdag zijn er allerlei activiteiten en sportmogelijkheden. Als bijvoorbeeld golfen uw passie is, bent u bij RIU aan het juiste adres. Veel hotels liggen aan de golfbanen en u krijgt korting op de greenfees. ’s Avonds geniet u met een zomerse cocktail van de spectaculaire shows of gezellige live muziek.

Speciaal kidsprogramma

Aan de kinderen wordt ook gedacht bij RIU. Zij hoeven zich geen moment te vervelen door de activiteiten die elke dag worden georganiseerd bij RiuLand. Er zijn vele themadagen en om van elke vakantiedag een feest te maken wordt er iedere avond een spetterende kinderdisco georganiseerd.

Waarom Riu via een reisbureau boeken? Zoek op RIU binnen onze website en selecteer uw hotel.

Kunnen we je helpen?

Neem hier contact op
met ons reisbureau.
Neem contact op per e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen
06 - 288 863 42
Op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur
KvK: 83904085 BTW: NL863027684B01 SGR: 3252 ANVR: 3193
Copyright © Allereizenop1site.nl 2010 - 2024 | Inloggen