Als je van zon, zee, strand en waterpret houdt, is camping La Chapelle in Argeles sur Mer iets voor jou. Op de camping kun je lekker zwemmen in het zwembad en voor de kids is er een apart kinderbad, als die tenminste niet in de speeltuin zitten of bij de miniclub.

Voor de kinderen
speeltuin en kidsclub (6 t/m 12 jaar, van 01-07 t/m 31-08)

Voor de kinderen - Tegen betaling
babyset (bedje, stoel, badje) ca. € 4,50 per dag (bij boeking opgeven, ter plaatse te betalen)

Goed om te weten
alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften. en polsbandje verplicht voor zwembaden, kinderclub, animatie, tennisbaan etc. Kinderen tot 9 jaar gratis. Kosten 9 t/m 12 jaar: 1 week ca. € 10,- / 2 weken ca. € 13,- / 3 weken ca. € 16,-. Deze prijzen gelden voor de periode 10/6 t/m 02/09. Buiten deze periode gratis. (ter plaatse te betalen)

Faciliteiten

  • Amusement volwassenen
  • Aquagym
  • Huisdieren toegestaan
  • Kinderactiviteiten
  • Kinderzwembad
  • Sport en spel
  • Zwembad

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours, Corendon en soms Solfly. Bij Solfly staat dit duidelijk gemeld )

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.
7 dagen eerder 7 dagen later

De actuele prijzen worden voor u geladen, dit kan enkele seconden duren...