Beschrijving van de camping
Een kleine, groene bergcamping met een mooi zwembad en een plezierige sfeer. Veel sport en volop mogelijkheden om de Franse Alpen te ontdekken.

Zwembad Met Bergzicht
De vriendelijke eigenaren ontvangen u hartelijk op camping Le Belledonne. Er zijn uitstekende faciliteiten, waaronder een zwemparadijs met drie zwembaden (en uitzicht op de bergen!), volleybal, jeu de boules, een fitnesscircuit en een sauna. Naast het zwembad liggen de bar en het restaurant met terras en in het hoogseizoen organiseert de 'animateur' activiteiten voor kinderen.

Leef Je Uit In De Outdoor Â??speeltuinâ??
Verlies jezelf in Les Ecrins National Park - een miljoenen jaren oud natuurgebied, met kolkende rivieren en ruisende watervallen in overvloed. Dit klinkt als een paradijs voor avonturiers, vind u niet? De kleine en vriendelijke camping Le Belledonne ligt aan de rand van dit Franse Nationaal Park, waardoor het de ideaal uitvalsbasis is voor wandelen en watersporten in de Franse Alpen. Is fietsen uw passie? De legendarische haarspeldbochten van L'Alpe d'Huez liggen direct voor de deur van camping Le Belledonne!

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator

Bij allereizenop1site zijn de transfers naar de zonbestemmingen altijd inclusief. (m.u.v. de jong intra tours)

Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later